De aanpak

Het doel van de SLIM subsidie is om personeel duurzaam inzetbaar te maken, leven lang te ontwikkelen en een systeem van leren te implementeren. Wij stellen een pakket samen die bij jouw situatie past.

Nieuwe aanvraag mogelijk vanaf 2 maart 2021

De aanpak

Het doel van de SLIM subsidie is om personeel duurzaam inzetbaar te maken, leven lang te ontwikkelen en een systeem van leren te implementeren. Wij stellen een pakket samen die bij jouw situatie past.

De modules in het kort

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Ieder bedrijf is namelijk anders. Wij voorzien in de eerste drie onderdelen van de SLIM regeling. Deze zijn afzonderlijk of gecombineerd inzetbaar.

Opleidingsplan op bedrijfsniveau

Ieder persoon heeft zijn/haar eigen kwaliteiten. Door deze kwaliteiten in kaart te brengen, weet je of jouw personeel op de juiste plek zit binnen de organisatie. Zo wordt ieders talent optimaal benut. De software van Helixers wordt ingezet als handige tool.

ONDERDELEN:

Breng het functiehuis in kaart
  Inventariseer talent
  Creëer een basis voor groei

  Van start met de juiste basis

w

Loopbaan- of ontwikkeladviezen

Door individuele gesprekken met professionele coaches kun je jouw persoonlijke ontwikkeltraject vormgeven. Deze coaching is er voor werknemers, maar ook voor leidinggevenden. Op deze manier zet je goede voornemens om in daadwerkelijke acties en resultaat.

ONDERDELEN:

Meerdere coachingsgesprekken
  Persoonlijke ontwikkelplannen
  Workshops voor leidinggevende

  Gemotiveerde werknemers

Systeem voor leren

Groei wordt gevoed door een kritische blik naar jezelf. Helixers’ software helpt bij het inzichtelijk maken van ontwikkeldoelen. Door regelmatig te kijken of deze doelen zijn behaald en of er nieuwe wensen zijn, creëer je een natuurlijke gesprekscyclus. Hiermee ontstaat een systeem voor leren.

ONDERDELEN:

Leveling ontwikkelen
  IMADO methode
  Persoonlijke ontwikkeldoelen

  Monitoren van voortgang

Veel administratie? Laat je ontzorgen!

Benieuwd naar onze aanpak voor jou? Maak dan een afspraak en wie weet helpen wij jou binnenkort met de subsidieaanvraag.

Helixers

Aanvraag SLIM subsidie

Met onze diensten voorzien wij niet alleen in het leveren van ontwikkeladviezen en -plannen. Wij ontzorgen jou ook volledig bij de aanvraag. Maar hoe ziet zo’n aanvraag eruit?

Subsidieaanvraag

Een subsidieaanvraag bestaan uit verschillende onderdelen waaronder een mkb- verklaring, activiteitenplan en een begroting. Dit invullen en aanvragen kost de nodige tijd en daar schort het vaak aan. Daarom kunnen wij deze aanvraag volledig voor jou regelen.

Wij hebben een in-house subsidieadviseur die ervoor zorgt dat jouw wensen worden verwerkt in een complete aanvraag. Tot op heden is elke aanvraag van onze adviseur goedgekeurd.

Loting

Nadat de aanvraag is ingediend wordt deze beoordeeld aan de hand van kwaliteitseisen en beschikbaar budget. Zoals gezegd, is tot nu toe iedere behandelde aanvraag goedgekeurd. Helaas is het niet zeker of elke aanvraag ook beoordeeld wordt.

Per periode worden er zo’n 800 aanvragen behandeld. Omdat er elke periode meer aanvragen zijn, moet er een loting worden gedaan. Op basis van deze loting wordt de volgorde van behandelen bepaald.

Hoogte subsidie

Na de loting en goedkeuring wordt het subsidiebudget vastgesteld. De hoogte van dit bedrag hangt af van de grootte van jouw bedrijf. Bij middelgrote bedrijven wordt maximaal 60% van de kosten vergoed. Om de kleinbedrijven tegemoet te komen geldt voor hen een maximum van 80%.

Een andere factor voor de hoogte van het subsidiebudget is het type module wat wordt ingezet. In onze subsidiecalculator kun je het aantal werknemers en de modules invullen om zo jouw subsidie te berekenen.

Contactformulier

2 + 9 =

Maak een afspraak