Ontwikkeling met toekomstperspectief

Waar we voor staan

De tijd dat ontwikkeladvies, scholing en assessments alleen weggelegd zijn voor managers en hoog opgeleide mensen is voorbij! Wij geloven dat iedereen het verdient om inzicht te krijgen in wat bij hem of haar past. Daarom ondersteunen wij mensen bij het volgen van hun passie en het benutten van hun potentieel. We hebben slimsubsidieregeling.com in het leven geroepen om de stap hiernaartoe voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

Wie we zijn – Ons verhaal

Door onze eigen ervaringen in leidinggevende functies weten wij (Joost, Wouter en Rick) als geen ander dat er vaak een gebrek aan tijd en geld is voor ontwikkeling. Wij stonden voor dezelfde uitdaging om te investeren in personeel, maar tegelijk een onderneming draaiende te houden. Met onze achtergrond in psychologie, ict en bedrijfskunde hebben we een breed scala aan kennis. Samen met ons team van coaches gebruiken we deze kennis en onze ervaringen om andere bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en behouden van personeel.

Met een gericht programma willen we bedrijven ontzorgen bij het laagdrempelig introduceren van een Leven Lang Ontwikkelen – vaak kan dat volledig gesubsidieerd.

Wat we doen

Bij SLIM subsidieregeling en Helixers proberen we mkb ondernemingen te ondersteunen in het creëren van een leerzame werkcultuur voor persoonlijke ontwikkeling, groei op bedrijfsniveau en geven we informatie over de regeling.

De regeling

Wat houdt de regeling in en wie mag hier gebruik van maken? En, kun je dit geld overal voor gebruiken? Antwoord op deze en meer vragen vind je hier.

ONDERDELEN:

Voor wie?
  Voorwaarden
  Subsidiebedragen

Onze aanpak

Voor welke modules kun je deze regeling inzetten en hoe vraag je de subsidie aan?

ONDERDELEN:

  Ontwikkelplan op bedrijfsniveau
  Loopbaan- of ontwikkeladvies
  Systeem voor leren

  Subsidieaanvraag

u

Waarom slim?

Waarom zou je als ondernemer gebruik maken van deze regeling? Vooral tijdens de coronacrisis wanneer je wel andere dingen aan je hoofd hebt.

ONDERDELEN:

  Duurzame inzetbaarheid
  Behoud van personeel
  Persoonlijke ontwikkeling

”Iedereen verdient het om inzicht in zichzelf en zijn potentieel te krijgen.”

WOUTER, JOOST & RICK

Oprichters, Helixers

Hoe je met ons in contact komt

SLIM regeling

Adres kantoor

Parallelweg 30
5223 AL, ‘s-Hertogenbosch
Nederland

E-mail: info@slimsubsidieregeling.com
Telefoon: 0683634818

Contactformulier

Maak een afspraak